Tényleg jobban mutat a Ferrari J50 kupé változatban?

Buzz


Hirdetés

Amikor egy autógyártó kabrió modellt mutat be a piacon, az az esetek többségében egy kupé modellen alapul. Vannak azonban eltérő helyzetek is, mint amit például a Ferrari J50 esetében is láthattunk.

Hirdetés

A tegnap bemutatott J50 kifejezetten a japán piac számára készült, ugyanis ezzel ünnepli a gyártó az 50 éves jelenlétet a helyi piacon. Az elképesztően szép megjelenéssel rendelkező modell alapjául a 488 Spider szolgált, aminek az alapját pedig ugye a 488 GTB adta, szóval valahol azért megtalálható a kupé alap, még akkor is, ha csak közvetett módon.

Ettől függetlenül még a J50 nem rendelkezik fix tetővel, ezért az autóipari digitális munkákkal foglalkozó RM Car Design úgy döntött, hogy megnézi, hogyan mutatna a modell tetővel a feje fölött, és azt kell mondanunk, hogy az elkészült autó legalább olyan, ha nem jobb lett, mint a tegnap bemutatott eredeti változat.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

05-Ferrari-01

Ez persze egyáltalán nem egyedi eset, hiszen számos olyan modell létezik, amelynek kupé variánsa jobban mutat, mint a kabrió, elég, ha csak a Jaguar F-Type esetére gondolunk. Ettől függetlenül azonban a J50 targatetős változata is szemkápráztató, ezt pedig nagyjából minden egyes Ferrari elmondhatja magáról, szóval végső soron ismét csak egy olasz remekműről van szó.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Buzz

Az autóvezetőknél a figyelmetlenség szó fogalma sokféle definíciót foglalhat magában, és az esetek többségében mindig rosszul végződnek. Ez különösen igaz lehet akkor, ha az ember egy versenypályán mélázik el,...
Cikk archívum...