Telekommunikációs vállalat autója okozott tömegbalesetet Indianapolisban

Buzz


Hirdetés

A rossz látási körülmények és a csúszós, lejegesedett aszfalt szinte lehetetlené tette az autósok számára, hogy időben lassítsanak, és ki tudják kerülni a kábeltévés, internetes és telefonos szolgáltatásokat nyújtó Comcast Xfinity autóját.

Hirdetés

A vállalat szakemberei szolgáltatáskimaradás miatt érkeztek meg a helyszínre, ahol nem különösebben foglalkoztak azzal, hogy a körülményeket figyelembe véve biztonságos helyen álljanak meg, az pedig, hogy néhány bóját kihelyeztek az autó mögé, nem nagyon könnyítette meg az autóvezetők helyzetét.

Abban a pillanatban, ahogy az érkező autósok fékezni kezdtek, a jármű fölött elvesztették az irányítást, aminek következtében volt, aki lesodródott az útról, de olyan is volt, aki tehetetlenül csapódott bele az előtte haladóba. Az ijesztő képkockák ellenére szerencsére senki sem sérült meg, ám az anyagi kár egyes esetekben meglehetősen nagy lehet.

Hirdetés

A Comcast vezetősége mindenesetre nem nézte jó szemmel az esetet, ugyanis véleményük szerint munkatársaiknak figyelembe kellett volna venniük a látási és útviszonyokat, és ennek megfelelően kellett volna parkolniuk. Állításuk szerint hamarosan elbeszélgetnek a technikusokkal, a csoportvezetők pedig minden beosztottjuknak le fogják vetíteni az alábbi felvételt, hogy az eset ne ismétlődhessen meg.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...