Szüksége van vajon a világnak egy ferdehátú Ford Mustangra?

Buzz


Fotó: Theophilius Chin
Hirdetés

A képen látható modell igazából nem épp egy tipikus ferdehátú változat, de mivel shooting brake variánsnak sem tekinthető, maradtunk az egyszerűbb megfogalmazásnál.

Hirdetés

Az alább látható mű ismét a grafikai munkásságairól elhíresült Theophilius Chin kezei közül került ki, ám annak megítélését, hogy szükség lenne-e egy ilyen modellre, azt mindenki döntse el maga.

A Ford korábban egyértelművé tette, hogy nem áll szándékukban a fastback kupé és kabrió mellett újabb formavilággal ellátni a modellt, így amennyiben terveiken nem változtatnak, a ferdehátú változat sem fog egyhamar megszületni.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

03-Ford

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Le Mans és F1 keverékéből lesz az LMF1 – mi van?

Le Mans és F1 keverékéből lesz az LMF1 – mi van?

A Yasiddesign ismét szabadjára engedte fantáziáját, és a Porsche legendás 917-es modelljét ötvözte Forma-1-ből átmentett génekkel. Utóbbit tükrözik a kerekek, a széles első szárny és a hátsó légterelő. Túl...
Távozik a BMW főtervezője

Távozik a BMW főtervezője

Buzz

Az auto motor und sport megbízható forrásokra hivatkozva írja, hogy távozik a bajorok főtervezője, Karim Habib. Azt nem tudni, hol folytatja a libanoni származású dizájner.
Cikk archívum...