Szinte a darabjaira hullott egy Lamborghini Aventador SV Olaszországban

Buzz


Hirdetés

Egy narancssárga Lamborghini Aventador SV volt az áldozata annak a balesetnek, amelyre Parma közelében került sor.

Hirdetés

Az ütközés részletei egyelőre még ismeretlenek, ám a GT Spirit beszámolója szerint a limitált példányszámú Aventador a szalagkorlátnak csapódott, majd többször is megpördült a forgalmas autópályán.

Noha a körülmények még ismeretlenek, a mellékelt fotók alapján kijelenthetjük, hogy egészen biztosan nem alacsony sebesség mellett történt a becsapódás, hiszen az autó eleje szinte teljesen eltűnt, berepedt a szélvédő, és a hátsó rész szintén erősen hiányos.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Ezen kívül láthatjuk, hogy legalább két kerék hiányzik, a harmadik erősen sérült és a légzsákok is kinyíltak, ugyanakkor a szénszálas monocoque szerencsére karcolásokkal megúszta az esetet.

A vezető, és az esetleges utas állapotáról egyelőre nem érkeztek információk.

09-Lamborghini-03

09-Lamborghini-02

09-Lamborghini-01

09-Lamborghini

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

A 2011-ben bemutatott GT tanulmány után a 2017-es Detroiti Autókiállításon a sorozatgyártásra kész változat is megmutatta magát. A modell a jelenleg zajló Szöul Motor Show-n is kiállításra került, közvetlenül...
Cikk archívum...