Szingapúrban található a világ legextrémebb autókölcsönzője

Buzz


Fotó: Facebook
Hirdetés

Szingapúrban készült el a világ legexkluzívabb autóival foglalkozó, leghihetetlenebb, és lélegzetelállítóbb autókölcsönzője, mely olyan látványt nyújt, mintha egy felnagyított MatchBox játékállványt látnánk egy gyerekszoba végében.

Hirdetés

A látvány a valóságban azonban csak másodlagos volt, hiszen ilyen módon sokkal hatékonyabban lehet tárolni a bérlésre szánt extrém autókat.

Hirdetés

A 15 emeletes épületben az autók szintek közötti mozgatásáról egy automata rendszer gondoskodik, elkápráztatva ezzel az egzotikus autók szerelmeseit, akik a földszintről indulva megtekinthetik a hatvan autóból álló „készletet”. Miután kiszemelték vágyott négykerekűjüket, azt egy, az épület közepén elhelyezett felvonórendszer hozza le, vagy épp szállítja fel.

A komplexumban olyan gyártók autói sorakoznak, mint például a Ferrari, a Lamborghini, és számos más csúcsteljesítményű gép, amik külön-külön is elképesztő látványt nyújtanak, de egymás tetejére halmozva egy valódi zarándokhellyé változnak.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...