Reptéri követőautó lett a Lamborghini Huracanból

Buzz


Hirdetés

Az olaszok joggal lehetnek büszkék az általuk gyártott autókra, hiszen egyértelműen ott vannak a világ legjobbjai között, különösen akkor, ha a sportautókról beszélünk.

Hirdetés

A büszkeség pedig együtt jár azzal, hogy a nemzeti terméket a lehető legtöbb helyen megmutatják az embereknek, amire a bolognai Guilelmo Marconi repülőtér ideális helyszínnek ígérkezett.

A modell persze nem csak díszként van jelen a reptéren, hiszen 2017 januárjáig követőautóként teljesít szolgálatot. Az autó festését a gyártó házon belüli Centro Stile designstúdiója készítette, amire persze túl nagy szükség nem volt, ám így lett igazán menő és igazán olaszos.

Hirdetés

A sárga alapon fekete kockás mintázat kifejezetten jól mutat az autón, míg a szemfülesebbek az ajtókon elhelyezett felhőkarcolók sziluettjeit is felfedezhetik. A többek között fényjelzéssel is ellátott Huracant kifejezetten szeretik a reptér látogatói, így a marketingeseknek minden bizonnyal sikerült elérniük céljaikat.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

04-Lamborghini-02

04-Lamborghini-01

04-Lamborghini

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...