Nitróval szerelt Lamborghini Huracan? Naná, hogy már ilyen is van!

Buzz


Hirdetés

Amikor egy autó teljesítményének növeléséről van szó, általában a középkategóriás, sokak számára hozzáférhető modellek gurulnak be a műhelyekbe, ám ezúttal most más a helyzet.

Hirdetés

Kevés olyan Lamborghini Huracan tulajdonos lehet a világon, aki ne lenne megelégedve az olasz sportautó teljesítményével, ám, ha annál mégis többre vágynak, jó eséllyel egy ikerturbós vagy kompresszoros csomag beépítése mellett döntenek.

Nem úgy, mint az alábbi felvételen látható srác, aki inkább a nitró-rendszer által biztosított 150 lóerős löketet részesített előnyben. A rendszernek köszönhetően a leggyorsabb nem turbós modellről beszélhetünk, amely mindössze 9.9 másodperc alatt teljesíti a negyedmérföldes távot.

Hirdetés

Azt, hogy milyen lehet átélni egy ilyen gyorsulást, az alábbi videó tökéletesen szemlélteti.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Ennyit fejlődtek a fényszórók az elmúlt 100 év során

Ennyit fejlődtek a fényszórók az elmúlt 100 év során

Manapság mindenkinek természetesnek tűnik, ha az autó fényszórója kitűnő látási viszonyokat biztosít, és csak akkor kezdik el értékelni a fejlesztési munkálatokat, ha megtudják, milyen messziről sikerült idáig eljutni.
Cikk archívum...