Nem egy tipikus bulis verda: Így mutatna a Ford Fiesta kabrió

Buzz


Hirdetés

Most hogy a vadonatúj Ford Fiesta végre bemutatkozott – ráadásul nem kevesebb mint négy változatban – eljött az ideje annak, hogy a modell határait feszegessük.

Hirdetés

Ezt több alkalommal is megtették már különböző modellek esetében a lelkes grafikusok, és most sem hagytak minket cserben, hiszen az X-Tomi Design jóvoltából ezúttal azt vehetjük szemügyre, pontosan hogyan is mutatna a modell tető nélküli változata.

Mielőtt bármit is mondanánk az elkészült műről, meg kell említenünk, hogy gyakorlatilag lehetetlen, hogy a Ford egy ilyen változat elkészítése mellett döntsön, ezen állításunkat pedig az a tény is csak megerősíteni tudja, hogy utoljára 1976-ban készült kabrióváltozat a Fiestából.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

X-Tomi ettől függetlenül elvégezte a feladatot, aminek köszönhetően megszületett egy kétajtós kivitelű kabrió. Nem mondjuk azt, hogy egy vállalhatatlan kinézetű modellről van szó, de azt sem állíthatjuk, hogy szépsége párját ritkítja. Az ugyanakkor egyértelműnek tűnik, hogy elkészítése esetén a Mini Cooper Convertible ellenfele lehetne, ám mivel az ilyen modellek piaci részesedése minimális, óriási csoda lenne, ha a Ford végül a gyártása mellett döntene.

01-Ford

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...