Motorozás közben mobiliozott, pillanatokon belül törött kulcscsonttal távozott

Buzz


Hirdetés

A motorokra rögzített okostelefonokkal az a legnagyobb baj, hogy bármit is szeretnénk megtekinteni rajta, le kell vennünk a szemünket az úttestről, ami, mint az alábbi példa is mutatja, komoly gondokkal járhat.

Hirdetés

A szóban forgó motoros ugyanis csak annyit szeretett volna tenni, hogy új zeneszámra vált, ám miközben azzal volt elfoglalva, hogy a telefon nem észleli az érintést, szép lassan letért az útról, majd felborult.

A sisakra rögzített kamerának köszönhetően látható, hogy szinte rögtön érkezett a segítség, majd később a felvétel a mentőautóban is tovább forgott, így láthatjuk, hogy a srác különböző protektorokat is viselt, amik valószínűleg megóvták őt a komolyabb sérülésektől.

Hirdetés

Ettől függetlenül nem úszta meg az esetet, ugyanis törött kulcscsonttal kellett őt kórházba szállítani, viszont azt valószínűleg egy életre megtanulta, hogy menet közben ne mobilozzon.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Hétfő délután részleteiben is megismerhetjük az Ateca kistestvérét, az új Aronát, amit már megreptettek Barcelona felett. A spanyol márka történelme legnagyobb modelloffenzívájára készül.
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...