Meggondolatlan sávváltás miatt borult feje tetejére egy autó

Buzz


Hirdetés

Az alábbi felvételen egy sajnos mindennaposnak mondható jelent látható, ami ezúttal olyan véget ért, amit szerencsére nem sűrűn láthatunk.

Hirdetés

Alighanem mindenkinek ismerős a jelenség, amikor a forgalomban egyes autósok rendkívül sietős módon ide-oda cikáznak a sávok között. Nos, itt is valami hasonló történt, ám ezúttal a felvételen látható autó vezetőjének nem sikerült megúsznia baleset nélkül, hiszen miután rosszul mérte fel a sebességet és a távolságot, a külső sávban haladó autónak ütközött, majd a feje tetejére borulva állt meg.

Arra vonatkozó információk egyelőre nem láttak napvilágot, hogy személyi sérülés történt-e az eset kapcsán, mindenesetre a képsorokat elnézve nem lennénk meglepve.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Hétfő délután részleteiben is megismerhetjük az Ateca kistestvérét, az új Aronát, amit már megreptettek Barcelona felett. A spanyol márka történelme legnagyobb modelloffenzívájára készül.
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...