Már a hangját is hallhatjuk a tesztelés alatt álló BMW M8-nak

Buzz


Fotó: YouTube
Hirdetés

A BMW természetesen a Nürburgringen megrendezésre kerülő M fesztiválra is elvitte az új modellt, ahonnan korábban már közöltünk néhány képet, most viszont egy videó is érkezett.

Hirdetés

Az autó érthető módon továbbra is erősen álcázott állapotban látható a felvételen, ám ez jelen esetben nem probléma, hiszen a videó kapcsán vélhetően mindenki a hangra kíváncsi, és nem pedig a kinézetre. Bár nagyon nem léptek oda neki, jól hallható, hogy az M8 hangja erőteljes, így biztosak lehetünk benne, hogy ezen a téren sem okoz majd csalódást.

Hirdetés

„A sorozatgyártásban kínált BMW 8-as sorozat és a BMW M8 sportmodell fejlesztési munkálatai párhuzamosan zajlanak. A BMW M8 a BMW 8-as Coupé műszaki alapjaira épül, miközben a luxus sportkupé versenypályás adottságait, kirobbanó teljesítményét, precíz irányíthatóságát és agilitását egyaránt új szintre emeli. Az új csúcsmodell a vezetés elképesztő élményét váltja valóra, a BMW M divízió azon legendás stílusában, amely ügyfeleink legmagasabb igényeit is maradéktalanul kielégíti” – nyilatkozta Frank van Meel, a BMW M divízió elnöke.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...