Különleges színű Aventadort törtek Lengyelországban

Buzz


Hirdetés

Egy rettentő drága javítási számlával indul majd az új éve egy lengyelországi Aventador tulajdonosnak, miután vasárnap egy kereszteződésben szerencsétlen baleset részesévé vállt.

Hirdetés

A nézelődő által megörökített felvételen tisztán látható, hogy az olasz sportautó egy kereszteződésbe érve ütközött össze egy másik járművel, aminek következtében az arany színű Lamborghini saját szintjén súlyosnak nevezhető sérüléseket szenvedett.

Szerencsére senki sem sérült meg a balesetben, de az Aventador nagy mértékű javításra szorul, hiszen egy új első lökhárítóra, sárvédőelemekre, motorháztetőre és fényszóróra is szükség lesz, és akkor még nem beszéltünk a különböző mechanikus alkatrészekről.

Hirdetés

Azt, hogy miképp történt a baleset, az alábbi videón tekinthetitek meg:

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

A 2011-ben bemutatott GT tanulmány után a 2017-es Detroiti Autókiállításon a sorozatgyártásra kész változat is megmutatta magát. A modell a jelenleg zajló Szöul Motor Show-n is kiállításra került, közvetlenül...
Cikk archívum...