Középüléses elektromos autót készített a McLaren, ám sajnos nem mindenki örülhet neki

Buzz


Hirdetés

Régóta vágytál már arra, hogy megérkezzen a piacra a McLaren P1 középüléses, elektromos-meghajtású, netán még nyitott tetős változata is? Örömmel tudatjuk veled, hogy eljött a te időd!

Hirdetés

Már persze, ha még nem jártad ki az óvodát, vagy alsó tagozatos iskolás vagy, ugyanis a McLaren ezúttal a gyerekekre gondolt, amikor elkészítette a P1-re hajazó modellt, ami természetesen sokkal kisebb méretben, és gyerekjáték minőségű műanyag borítással került legyártásra.

Az autó egyébként ugyanolyan felfelé nyíló ajtókkal büszkélkedhet, mint a McLaren P1, sőt, még a Volcano Yellow festést is megörökölte, és ne lepődjünk a váltó jelenlétén se, ugyanis a modellt akár hátramenetbe is kapcsolhatják majd az apró száguldozók. Ha már száguldozás, a képeken látható fenevad mindössze 2 másodperc alatt éri el csúcssebességét, ugyanakkor apró büökkenő, hogy ez jelen esetben mindössze 5km/órát jelent.

Hirdetés

03-McLaren-01

A megnyerő külsejű, egyébként népszerű mondókákat lejátszó hangrendszert is magában foglaló modellt első körben a McLaren kereskedésekben tudják beszerezni a szülők, akiknek hozzávetőlegesen 130 ezer forintot kell majd fizetniük érte. Később az alkotás az összes nagyobb játékbolt kínálatában fel fog tűnni, ennek köszönhetően pedig a beszerzési folyamat is könnyedebbé válik.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...