Kilenc méteres magasságból zuhant le autójával, de csodával határos módon túlélte a balesetet

Buzz


Hirdetés

Egyelőre sajnos túl sok információ nem került napvilágra a történés kapcsán, így csak annyit lehet tudni, hogy az eset Ázsiában történt, ahol egy hídon egyedül haladó férfi először elvesztette irányítását autója fölött, majd kilenc méternyi zuhanás után egy forgalmas útszakaszra zuhant.

Hirdetés

Bár a felvétel meglehetősen rossz minőségű, az így is látszik, hogy egy rendkívül csúnya, és komoly balesetről van szó, így kisebb csoda, hogy a vezető mindezek ellenére is sértetlenül szállt ki az autóból.

Igaz, nem tudhatjuk, mi történt volna, ha nem a zuhanó autó utasoldali része éri először a földet.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Hétfő délután részleteiben is megismerhetjük az Ateca kistestvérét, az új Aronát, amit már megreptettek Barcelona felett. A spanyol márka történelme legnagyobb modelloffenzívájára készül.
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...