Kiderült, hogy a mindenki által ismert Pimp My Ride nem csak csillogásról szólt

Buzz


Hirdetés

A 2000-es évek közepén vetített, mindenki által ismert Pimp My Ride osztatlan sikert aratott a nézők körében, ám, mint az most kiderült, az Xzibit által vezetett műsor nem volt mindig olyan csillogó, mint azt láttatni szerették volna a készítők.

Hirdetés

A műsor struktúrája nem volt túl bonyolult, a rapper és egy stáb kilátogattak a többnyire lerobbant, vagy csak megunt autókkal rendelkező jelentkezőkhöz, majd elvitték azt egy műhelybe, hogy ott teljes mértékben átalakítsák azt. Ez a műhely az első négy évad során a West Coast Customs volt, amit az ötödikre már a Galpin Auto Sportsra cseréltek.

Az elkészített autók többnyire látványosra sikeredtek, és olyan technológiákat tartalmaztak, amelyek akkor még csak egy szűk réteg számára voltak elérhetőek, ám arra a készítők nem gondoltak, hogy nem mindenki rajong az ilyesféle átalakításokért.

Hirdetés

A looper több korábbi „szerencsést” is megszólaltatott, akik érdekes dolgokat meséltek a műsorról, és annak menetéről.

Néhány kiválasztott például arról számolt be, hogy az elvégzett munka silány minőségű volt, a műanyagok között és a szőnyegek alatt méretes hézagok tátongtak, ráadásul az autó korábban meglévő problémáiról sem vettek tudomást a javítás megkezdése előtt, és semmi mással nem foglalkoztak, csak azzal, hogy a csillogó-villogó elemek a helyükre kerüljenek.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Ez még nem minden, hiszen néhány esetben az autó átalakítása nem a műsorban sugallt hét napig, hanem hét hónapig tartott. Eközben az MTV bérautót biztosított a tulajdonosnak, ám azt csak két hónapig fizették, így volt, aki fiatal kora miatt egy időre autó nélkül maradt, hiszen más autókölcsönzők nem szívesen kötöttek szerződést vele.

Ha ez még nem lenne elég, volt olyan, amikor néhány autó gyakorlatilag rosszabbul nézett ki az átalakítás után, mint előtte. Ez legtöbbször akkor fordult elő, amikor az adott karakter háttértörténete nem volt elég érdekes, így az MTV-nek nagyot kellett dobbantania, hogy a vetítés után is beszéljenek még a műsorról, az viszont már nem különösebben érdekelte őket, hogy a tulajdonos és az ő ízlésük megegyezik-e.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...