Két embert szállítottak kórházba a McLaren 650S Spider brutális becsapódása után

Buzz


Hirdetés

Két ember kellett kórházba szállítani egy Los Angelesben történt baleset után, melyben egy méregdrága McLaren 650S Spider típusú sportautó is érintett volt.

Hirdetés

A KTLA 5 hírcsatorna értesülései szerint legalább egy autó elmenekült a helyszínről, mit sem törődve azzal, hogy a McLaren illetve az Audi utasai milyen sérüléseket szenvedtek.

Kezdetben úgy gondolták, hogy négy jármű is érintett volt az esetben, ám Charles Rodriguez rendőrtiszt legfrissebb nyilatkozatában megerősítette, hogy „mindössze” három autóról van szó, melyek közül az egyik elmenekült a helyszínről, ezzel is erősítve azt a felvetést, miszerint versenyzett a McLarennel.

Hirdetés

Bár a körülmények jelenleg még rendkívül homályosak, az a képek alapján is jól látszik, hogy a McLaren gyakorlatilag helyrehozhatatlan állapotba került, míg az Audi esetében is komoly károkat láthatunk.

03-McLaren-01

03-McLaren

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

A 2011-ben bemutatott GT tanulmány után a 2017-es Detroiti Autókiállításon a sorozatgyártásra kész változat is megmutatta magát. A modell a jelenleg zajló Szöul Motor Show-n is kiállításra került, közvetlenül...
Cikk archívum...