Jay Kay zöld LaFerrarija is megkapta a rejtett elektromos módot

Buzz


Hirdetés

Korábban minden egyes szakértő, sőt maga a Ferrari is határozottan állította, hogy a LaFerrari nem rendelkezik tisztán elektromos-meghajtású móddal, ám később kiderült, az állításuk sántít.

Hirdetés

Az olasz gyártó semmiképpen sem szerette volna, ha bármilyen szinten is hasonlítgatni kezdik a modellt olyan hibrid sportautókkal, mint a McLaren P1 vagy a Porsche 918, ezért az autó bemutatásakor közölték: nincs elektromos mód a LaFerrarriban.

Néhány tulajdonos ezzel nem feltétlenül volt kibékülve, hiszen úgy voltak vele, hogy, ha egy Toyota Prius képes arra, hogy elektromos módban közlekedjen, akkor a LaFerrari sem kulloghat mögötte. Ezt követően a gyártó mérlegelte a helyzetet, és néhány ügyfél esetében elérhetővé tette ezt az egyébként rejtett módot. Ettől persze a LaFerrari ilyen szempontból még mindig nem említhető egy lapon a felsorolt modellekkel, hiszen míg a McLaren, a Porsche és mondjuk a Toyota autói nagy méretű akkumulátorokkal rendelkeznek, addig a LaFerrari Lítium-ion egységei nagyon hamar lemerülnek, így azt maximum garázsból való kiálláskor vagy parkoláskor használhatják az ügyfelek.

Hirdetés

Ezen ügyfelek között pedig úgy tűnik, hogy a Jamiroquai énekese, Jay Kay is ott található, hiszen az alábbi felvételen több alkalommal is felbukkan az alacsony sebesség mellett „lopakodó üzemmódban” közlekedő LaFerrari.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

A 2011-ben bemutatott GT tanulmány után a 2017-es Detroiti Autókiállításon a sorozatgyártásra kész változat is megmutatta magát. A modell a jelenleg zajló Szöul Motor Show-n is kiállításra került, közvetlenül...
Cikk archívum...