Illegális letöltési rekordokat döntöget a The Grand Tour

Buzz


Hirdetés

Azt követően, hogy Clarkson, Hammond és May újra összeállt az Amazon autós műsorában, nem csak a Top Gear meglévő nézőit csábították magukhoz, de rekordokat is döntögetnek, igaz, nem túl jó értelemben.

Hirdetés

A MUSO nevű kalózkodás elleni információkat szolgáltató technológiai vállalat ugyanis közzétette a legújabb számokat, amelyekből kiderült, hogy az új autós műsor első részét 7.9 millióan töltötték le a különböző torrentoldalakról, ezzel pedig a produkció a világszerte nagy népszerűségnek örvendő és eddigi rekordtartó Trónok Harca epizódjait is megelőzte.

Érdekes módon a The Grand Tour második része már csak 6.4 millió, a harmadik pedig „mindössze” 4.6 millió embert érdekelt, tehát a műsor iránti érdeklődés csökkenése egészen jól megfigyelhető. A kimutatásból az is kiderült, hogy leginkább a brit nézők aktívak az illegális letöltéseket illetően, ugyanis az összes letöltés 13.7%-át ők szolgáltatják, ezzel részenként átlagosan mintegy 4 millió dollárnyi kárt okozva az Amazonnak.

Hirdetés

Sokan úgy gondolják, hogy az Amazon szolgáltatásához való nehézkes hozzáférés lehet az illegális letöltések oka, ám az Amazon elmondása szerint streaming szolgáltatásuk mindössze évi 100 dollár ellenében igénybe vehető, és több mint 200 országban elérhető.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...