Így érkezett meg Londonba a mindössze négy példányban létező Lamborghini Veneno

Buzz


Hirdetés

Az egyik legritkább Lamborghini bukkant fel Londonban, miután a luxusautók kereskedésével foglalkozó H.R. Owen el tudta érni, hogy a modell az ünnepek alatt az ő Lamborghini kiállítótermében kapjon helyet.

Hirdetés

Az eredetileg 2013-ban, a gyártó 50. évfordulójának tiszteletére épített modellből mindössze négy példány készült, melyből csak hármat értékesítettek ügyfeleknek, darabonként mintegy 3.6 millió fontért, vagyis 1.3 milliárd forintért.

Hirdetés

A modell az Aventador alapjaira épült, ám a megjelenése teljesen egyedi, amiben óriási szerepet játszik az elképesztően látványos aerodinamikai csomag is. A limitált példányszámú Veneno egy 760 lóerő leadására képes V12-es egységgel rendelkezik, amely ideális körülmények között 2.8 másodperces 0-100-as gyorsulásra és 355 km/órás végsebességre is képes lehet.

Az alábbi videón látható modell a Lamborghini tulajdonát képezi, és mindössze január 6-ig marad az Egyesült Királyságban, utána egy újabb ország kiállítótermébe vándorol.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...