Hiába figyelmeztették, összetörte a bérelt Ferrarit egy 26 éves Subaru-tulajdonos

Buzz


Hirdetés

Gyakran előfordul, hogy egy baráti társaság befárad egy autókölcsönzőbe, hogy onnan aztán méregdrága sportautókat bérelve járják be a környék legszebb tájait.

Hirdetés

Így történt ez most is, amikor három fiatal úgy döntött, hogy a coloradói hegyvidék szépségeit csúcsteljesítményű modellek volánjai mögött ülve szeretnék felfedezni. Kezdetben nem is volt ezzel semmi gond, hiszen meglehetősen átlagos tempóban közlekedtek, ám egyikük szerette volna megnézni, hogy mit is tud az általa bérelt 458 Italia, ezért barátnője figyelmeztetése ellenére is odalépett neki.

Ezt követően már nem kellett sokat várni a bajra, ugyanis egy kanyarban a szalagkorlátnak vágta az autót, ami szemmel láthatóan komoly mértékű sérüléseket szenvedett. Bár a helyzet első ránézésre sem jó, egy alexbro001 nevű Reddit felhasználó, aki közelebbről is ismeri a 458-at, úgy gondolja, a látottaknál jóval nagyobb lehet a gond.

Hirdetés

„Az ütközés sokkal nagyobb sérüléseket okozott, mint az a képeken látható. Sérült a karosszéria, de az autó szerkezete is, miközben az utastér is meggyűrődött.” A kár nagyjából 270 ezer dollár lehet, amit a hétköznapokon egy Subaru WRX STI modellt vezető srác biztosítja fizet.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...