Ha betalálsz a célcsoportnál: madárfészek a Bentley Bentaygában

Buzz


fotók:Bentley
Hirdetés

Mivel a solymászat enyhén szólva sem tartozik a legolcsóbb hobbitevékenységek közé, valójában egy cseppet sem meglepő, hogy épp a Bentley volt az, amely az autógyártók közül elsőként sietett a tevékenység szerelmeseinek megmentésére. Íme a Bentley Bentayga Mulliner.

Hirdetés

Az autógyártó állítása szerint a személyre szabott átalakításokkal foglalkozó Mulliner részleg minden fontos kiegészítőt beépített a Bentayga hátuljába, amelyek középpontjában két, parafaborítással ellátott egység áll, nevezetesen egy röptető állomás és egy felfrissítő készlet. Mindezek egy mozgatható tálcán kerültek elhelyezésre a könnyű hozzáférés érdekében, és tartalmaznak minden olyan kiegészítőt, ami a sport űzéséhez szükséges.

Hirdetés

Ezen kiegészítők alatt olyanokat kell érteni, mint a madár fejének letakarására szolgáló kézi megmunkálású bőrből készült csuklya, GPS nyomkövető, távcsövek, vagy épp a nélkülözhetetlen védőkesztyűk. A felfrissítő szettben három fémkulacs, hozzájuk készített poharak, egy pokróc és arctörlő kendők kaptak helyet.

Persze nem végeztek volna teljes munkát a szakemberek, ha az utasteret érintetlenül hagyják, így a középső kartámaszon ott is megjelent egy, a madár elhelyezésére szolgáló kivehető állvány, ám az igazi fényűzést a műszerfalon megjelenő, 430 különböző fatípus felhasználásával kilenc napi munkával készülő sivatagi jelenet szolgáltatja, amely egy szárnyaló kerecsensólymot ábrázol. Apró érdekesség, hogy ezen sólymok értéke akár az egymillió dollárt is elérheti.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...