Gondoltad volna, hogy a BAC Mono lazán veri a McLaren P1 GTR-t?

Buzz


Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy a BAC Mono egy elképesztően gyors autó, de azt talán kevesen gondoltuk volna, hogy egy másodperccel jobb időt tud, mint a pályaspecifikus McLaren P1 GTR.

Hirdetés

Pedig pontosan ez a helyzet, ugyanis az Evo Magazine szokásos tesztjének következő alanya ezúttal a frissített Mono volt, amely enyhén szólva sem okozott csalódást, hiszen azon túl, hogy 1 másodperccel gyorsabb volt a P1 GTR-nél, közel 3 másodpercet adott az egészen elképesztő Radical RXC Turbo-nak, és 4.9 másodpercet vert a gyári abroncsokon guruló közutakra legalizált P1-re.

Az eredeti Mono-val összehasonlítva, a a 2017-es modell már egy 2.5-literes, négyhengeres Montune erőforrással lett felszerelve, amely 305 lóerős teljesítményt biztosít a korábbi Cosworth motor által nyújtott 280 lóerővel szemben. A teljesítmény tehát adott, az pedig, hogy a modell megjelenése több mint öt éve változatlan, senkit nem érdekel, hiszen még mindig frissnek, újnak tűnik.

Hirdetés

Ha lenne fölösleges 40 milliód, vele biztos jó lóra teszel.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Hétfő délután részleteiben is megismerhetjük az Ateca kistestvérét, az új Aronát, amit már megreptettek Barcelona felett. A spanyol márka történelme legnagyobb modelloffenzívájára készül.
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...