Esküvőn törtek össze Kínában egy Ferrari 458 Italiát

Buzz


Hirdetés

Idén áprilisban egy vőlegény által vezetett Ferrari 458 Spider a menyasszonnyal a fedélzetén szenvedett nagyon komoly sérüléseket Londonban, most pedig egy hasonló esetre került sor Kínában.

Hirdetés

A Car News China beszámolója szerint a Ferrarit mindössze az esküvő idejére bérelte ki az ifjú pár, ám úgy tűnik, ugyanolyan állapotban már biztosan nem viszik majd vissza.

Hirdetés

Az egyelőre még kérdéses, hogyan történt a balesetet, mindenesetre az jól látszik, hogy egy Volkswagen Polo is érintett az esetben, amely oldalról ment bele a Ferrariba, amelynek oldalán jelentős mértékű sérülések mutatkoznak. Bár a Polo és a Ferrari esetében is komoly károkról beszélhetünk, szerencsére az ijedtségen kívül nagyobb baja senkinek sem lett.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

06-Ferrari-02

06-Ferrari

06-Ferrari-01

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Le Mans és F1 keverékéből lesz az LMF1 – mi van?

Le Mans és F1 keverékéből lesz az LMF1 – mi van?

A Yasiddesign ismét szabadjára engedte fantáziáját, és a Porsche legendás 917-es modelljét ötvözte Forma-1-ből átmentett génekkel. Utóbbit tükrözik a kerekek, a széles első szárny és a hátsó légterelő. Túl...
Távozik a BMW főtervezője

Távozik a BMW főtervezője

Buzz

Az auto motor und sport megbízható forrásokra hivatkozva írja, hogy távozik a bajorok főtervezője, Karim Habib. Azt nem tudni, hol folytatja a libanoni származású dizájner.
Cikk archívum...