Elképesztően nagyot bukott az Opel vezetője a Zöld pokolban

Buzz


Fotó: YouTube
Hirdetés

A dolgok sajnos csak a legritkább esetben alakulnak úgy, mint ahogy azt ez ember elképzeli. Ez különösen igaz lehet akkor, ha az ember egy versenypályán orosz rulettezik a szerencséjével, pláne, ha azt egy nem is akármilyen pályán, hanem a világ egyik leghosszabb, legkiszámíthatatlanabb és legveszélyesebb aszfaltcsíkján teszi.

Hirdetés

Egy Opel Astra J GTC sofőrjének nem volt szerencséje, és technikai meghibásodás vagy figyelmetlenség miatt, elképesztő sebességgel érkezett meg egy jobbos kanyarba, aminek következtében nagy erővel csapódott a pálya védőfalába, majd egyszer megpördült autójával és a pálya túloldalán található fal állította meg.

Hirdetés

A sofőr az eset után saját lábán szállt ki az összetört járműből, és maradék erejével elment a pálya szélére, ahol többen is megálltak segítségnyújtás céljából. Hogy sérülései mértéke mennyire súlyosak, nem lehet tudni, annyi viszont biztos, hogy az Astra J GTC az eset során totálkárosra tört.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...