Egy újbudai garázsban találták meg a Spanyolországból ellopott Ferrarit

Buzz


Fotó/Videó: Police.hu
Hirdetés

A fővárosi rendőrök két érdi férfit tartóztattak le, akikhez köthető autókereskedésekben több átütött alvázszámú autót is találtak

Hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai állampolgári bejelentés alapján mentek ki a XI. kerület, Kánai utca alatt található teremgarázshoz, ahol egy tisztázatlan eredetű, Spanyolországban körözött piros színű Ferrarit találtak.

Az ismert adatok szerint az autót 2016. december 17-én vette bérbe ismeretlen személy egy spanyol férfitól, azonban azt a szerződésben rögzített határidőig nem vitte vissza, ezért a budapesti rendőrök lefoglalták a járművet.

Hirdetés

A teremgarázs bérlőjét, a 37 éves H. Andrást a rendőrök január 4-én elfogták, a lakcímén és a hozzá köthető autókereskedésekben pedig 20 darab lőszert, két hamis spanyol forgalmi engedélyt, készpénzt, a Ferrari indítókulcsát és egy hamis alvázszámú autót foglaltak le. A nyomozók ugyanazon nap a 41 éves B. Zsoltot is elfogták, aki a két autóra a hamis rendszámokat adta. A házkutatás során a rendőrök további két, hamis alvázszámú kocsit is találtak.

A két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Orrgazdaság és egyedi azonosítójellel való visszaélés miatt indítottak ellenük eljárást, amik mellett H. Andrásnak lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés büntette miatt is felelnie kell majd.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...