Egy tervező megmutatta, milyen lehet a jövő versenyautója

Buzz


Fotó: Alexander Imnadze
Hirdetés

Amikor a Gran Turismo készítői meghívást intéznek az autógyártók felé, hogy készítsék el saját koncepciójukat, a jelentkezések szinte özönlenek a játék fejlesztőjéhez, hiszen azon túl, hogy így a gyártók be tudják mutatni, hogy mire számíthatunk tőlük a távoli jövőben, egy új generációs, potenciális ügyfélkört is elérhetnek.

Hirdetés

Az ilyen gyártók között van a Porsche is, ám vannak, akik csak saját maguk miatt döntenek úgy, hogy belevágnak egy koncepció elkészítésébe. Közéjük tartozik Alexander Imnadze is, aki korábban a Bertone, az Alfa Romeo és a Ford szolgálatában is állt.

A Porsche GT Vision 906/917 nevet viselő mű a gyártó Le Mans-i versenygépei előtt hivatott tisztelegni, ám már egy teljesen új, modern köntösben, amit akár futurisztikusnak is nevezhetnénk. A modell megjelenése nem csak azt vetíti elő, hogy hogyan mutathat majd a Porsche Gran Turismo tanulmánya, de azt is, hogyan nézhet majd ki a győzelmekre született 919 Hybrid utódja.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

03-Porsche-02

További képek a galériában.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...