Egy tervező megmutatta, milyen lehet a jövő versenyautója

Buzz


Fotó: Alexander Imnadze
Hirdetés

Amikor a Gran Turismo készítői meghívást intéznek az autógyártók felé, hogy készítsék el saját koncepciójukat, a jelentkezések szinte özönlenek a játék fejlesztőjéhez, hiszen azon túl, hogy így a gyártók be tudják mutatni, hogy mire számíthatunk tőlük a távoli jövőben, egy új generációs, potenciális ügyfélkört is elérhetnek.

Hirdetés

Az ilyen gyártók között van a Porsche is, ám vannak, akik csak saját maguk miatt döntenek úgy, hogy belevágnak egy koncepció elkészítésébe. Közéjük tartozik Alexander Imnadze is, aki korábban a Bertone, az Alfa Romeo és a Ford szolgálatában is állt.

A Porsche GT Vision 906/917 nevet viselő mű a gyártó Le Mans-i versenygépei előtt hivatott tisztelegni, ám már egy teljesen új, modern köntösben, amit akár futurisztikusnak is nevezhetnénk. A modell megjelenése nem csak azt vetíti elő, hogy hogyan mutathat majd a Porsche Gran Turismo tanulmánya, de azt is, hogyan nézhet majd ki a győzelmekre született 919 Hybrid utódja.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

03-Porsche-02

További képek a galériában.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Hétfő délután részleteiben is megismerhetjük az Ateca kistestvérét, az új Aronát, amit már megreptettek Barcelona felett. A spanyol márka történelme legnagyobb modelloffenzívájára készül.
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...