Egy jó kis Lamborghini hangcucc 7 millió forintért?

Buzz


fotók:Lamborghini
Hirdetés

Ha valakinek nincs pénze Aventadorra, nem kell búsulnia: 24 ezer dollárért, azaz mintegy 7 millió forintért vehet magának egy darabka Lamborghinit, ráadásul karbonszálas felépítéssel. Ez az Esavox néven futó dokkoló az olaszoktól, amit az Ixoosttal közösen fejlesztettek.

Hirdetés

A rendszer 800 wattos teljesítményre képes, a középsugárzók 6.5 collosak, a mélyek 8 collosak, míg a középen elhelyezett mélynyomó 15 collos. Az erősítő 600 wattos, szóval nem spórolták ki az erőt a háromutas berendezésből. Van egy 200 wattos erősítő is, ez csak a mélynyomót hivatott kiszolgálni.

Hirdetés

A több színben kapható műszaki csemegét minden esetben karbonházba építik be, mely az Aventador hátsó részét imitálja. A dokkolót a felül elhelyezett kapcsolóval lehet életre kelteni, ez újfent az Aventadorból lehet ismerős, annak indítógombját másolták le. A kapcsolat Bluetooth révén jön létre az eszközzel.

A rendszer súlya nem csekély, 53 kg, paraméterei pedig 125 cm x 65 cm x 50 cm (h/sz/m).

Esavox-Lamborghini-Docking-Station-fotoshowBig-69878083-992530

 

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...