Egy hónapnyi birtoklás után sikerült összetörni a McLaren MSO HS-t

Buzz


Hirdetés

A mai napot egészen biztosan szomorúan élik majd meg a sportautók szerelmesei, ugyanis Londonban egy igazi ritkaságot sikerült összetörni.

Hirdetés

Eddig a pillanatig szerencsére nem hallhattunk olyan híreket, hogy valaki összetörte volna egyedi készítésű McLaren MSO HS sportautóját, ám most erre a sajnálatos esetre is sor került.

A tulajdonost valószínűleg nem érdemes sajnálni, hiszen aki egy ilyen modellt megvásárol, az minden bizonnyal 10 másikat is be tud szerezni, ám mivel ebből a típusból mindössze 24 darab létezik a világon, alighanem nagyobb odafigyelést érdemelne.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi vezetett a balesethez, ám szemtanúk szerint a McLaren vezetője figyelmetlen volt, és hátulról nekihajtott az előtte álló teherautónak, aminek következtében az autó orra a teherautó alá szaladt.

Úgy tudni, a McLarent vezető karcolások nélkül úszta meg az esetet, és az autóban sem keletkezett túl nagy kár. A londoni baleset után többen is úgy vélik, ez egy jel volt arra vonatkozóan, hogy az autót meg kell szabadítani ettől a nem túl átlagos festéstől.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

08-McLaren-01

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

A 2011-ben bemutatott GT tanulmány után a 2017-es Detroiti Autókiállításon a sorozatgyártásra kész változat is megmutatta magát. A modell a jelenleg zajló Szöul Motor Show-n is kiállításra került, közvetlenül...
Cikk archívum...