Egy E30-as pickup, amire sokan felkapnák a fejüket

Buzz


Hirdetés

Mióta a Mercedes-Benz bejelentette az X-osztály indulását, és mióta a BMW elárulta, hogy vizsgálja a szegmensbe való belépés lehetőségét, sorra érkeznek a különböző renderképek a potenciális modellekről.

Hirdetés

Ezúttal azonban nem valamelyik új modell került átalakításra, hanem az E30-as generációból származó 3-as, amelynek a B-oszlop mögött levágták a tetejét, hogy legyen elég hely a platónak.

Bár az elkészült mű remekül néz ki, funkcionalitását aligha tudná betölteni, hiszen a műanyag védőburkolatokat ugyan felfedezhetjük, de az autó alja ahelyett, hogy magasabbra került volna, gyakorlatilag a földet súrolja, amivel egy építkezésen vagy mezőgazdasági telepen aligha tudnának mit kezdeni.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

03-BMW

Bárhogy is legyen, ha a BMW tényleg úgy dönt, hogy belép a pickup modellek piacára, egy nagyon jól átgondolt tervre lesz szüksége, ugyanis ebben a szegmensben különösen fontos, hogy az árak ne szálljanak el, így nem véletlen az sem, hogy a Mercedes X-osztály a Nissan Navara alapjaira épül majd meg.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...