Egy 1000 lóerős BMW E21, ami Aventadort reggelizik

Buzz


Fotó: YouTube
Hirdetés

A különböző autótunerek mindig meg tudják lepni a világot hihetetlen ötleteikkel és ezek kivitelezésével, még akkor is, ha ezek első ránézésre nemigen látszanak az adott építés optikai kinézetén.

Hirdetés

Az alábbi videóban szereplő BMW 3 E21 is pontosan ilyen modell lett. Az építéshez tökéletes alapnak bizonyult, hisz könnyűsúlyú, relatíve olcsón beszerezhetők az alkatrészek, és szerkezeti egyszerűsége miatt könnyen szerelhető. Viszont teljesen biztosra vehető, hogy egy ilyen modell soha nem tudná legyűrni a Lamborghini szuperbikáját, az Aventadort, amiben egy 6.5 literes, 700 lóerős V12-es szív dobog, és öszkerékhajtási rendszerének köszönhetően elképesztő dolgokra képes.

Hirdetés

Azonban a videóban látható két autó közül mégsem az jön ki győztesen, amelyikre elsőre mindenki gondolt volna. Az Aventador sokkal hevesebben és jobban kapja el a rajtot, azonban féltávnál érdekes dolgot lát elsuhanni a jobb oldalán, ami feltűnően hasonlít egy E21-es BMW-re.

Az Aventador nem volt képes hosszú távon versenyre kelni az E21-es 1000 lóerős motorjával, és az fityiszt mutatott neki, miközben azt a gondolatot sugározta a szuperautó felé, „látod, már majdnem negyvenéves vagyok, és még mindig le tudom törni a szarvad.”

Ez az építés újfent bebizonyítja, hogy bármilyen autóból lehet szuperautó-gyilkos vadállatot készíteni, ha megfelelő módon nyúlunk hozzá! Az átalakításoknak mindössze a képzeletünk és pénztárcánk szabhat határt!

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...