Csúnya véget ért a Porsche 911 felelőtlen tesztvezetése

Buzz


Fotó: YouTube
Hirdetés

Az eredeti hírek szerint egy leendő vásárló törte össze a modellt, ám később kiderült, egy autószerelő ült a volán mögött, akinek épp javításra adták oda az autót.

Hirdetés

Bár korábban több oldalon is úgy jelent meg a hír, hogy egy orosz luxusautó-kereskedésből vitte el a modellt tesztvezetésre egy leendő vásárló, a Mirror utánajárt az ügynek, és kiderült, hogy egy autószerelő okozta a balesetet, amiben az autó jelentős sérüléseket szenvedett.

Hirdetés

Az Egyesült Királyságból származó sofőr ugyanis túl gyorsan hajtott bele egy laposabb kanyarba, de számításai nem jöttek be, és a fokozott tempóval haladó Porsche az oldalával belecsapódott a vele szembe jövő, szabályosan közlekedő autóba, aminek köszönhetően a 911 vízszintesen megpördült és hátsó része is leszakadt, míg a másik autó az oldalán sérült meg.

Az eset következtében senkinek nem esett komolyabb baja az ijedtségen kívül, nem úgy az autóknak, melyek rendkívüli károkat szenvedtek, különösen a 911, hisz neki a komplett hátulja leszakadt, az erős füstből valamint gőzből pedig arra lehet következtetni, hogy motorikusan is sérült, így javítási költségei minden bizonnyal tetemesek lesznek.

Az autó tulajdonosa vélhetően szeretne néhány szót váltani a 911-et vezető szerelővel, ugyanis a felvételen tisztán látszik, hogy fegyelmezetlenségből adódó baleset volt, ami gyorshajtás miatt következett be.

Bár ez nem nyújt teljes vigaszt a vétkes sofőrnek és a tulajnak, de hamarosan érkezik a Porsche 911 legújabb generációja, mely az új design mellett egy teljesen újratervezett hátsó résszel fog rendelkezni, aminek megjelenése leginkább a Mission E koncepcióra fog emlékeztetni.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...