Csodával határos, hogy karcolás nélkül megúszta ezt a borulást a 4 hónapos kisbaba

Buzz


Youtube
Hirdetés

Az Owens Group vállalat csak a napokban publikálta azt a fedélzeti kamerás felvételt, amit 2014-ben rögzítettek az egyik kamionjukról. Egy fehér Volvo nagy sebességnél vágódik neki a kamionnak az M5-ös autópályán Angliában, majd a tetején csúszva áll meg az út mellett. Érdekesség, hogy először volt fedélzeti kamera a járműben, és a cég biztonsági menedzsere szerint az eset remek példa arra, miért hasznos a berendezés.

Hirdetés

A sofőr a történtek után félrehúzódott és odasietett az autóhoz, majd nyugtázta, hogy mindenki megúszta sérülés nélkül. A szülők az első sorban foglaltak helyet, fejjel lefelé lógtak az ülésben,  képesek voltak segítség nélkül kiszállni a kocsiból, a 4 hónapos kisbaba pedig a gyerekülésben vészelte át a balesetet. Mike Colborne az Owens Grouptól elmondta, mostanra minden járműbe szereltek fedélzeti kamerát, ami az utat veszi. A balesetben érintett volt egy másik autó is, amelyik a szalagkorlátot találta el és állt meg egy 360 fokos piruett után.

Hirdetés

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Buzz

Az autóvezetőknél a figyelmetlenség szó fogalma sokféle definíciót foglalhat magában, és az esetek többségében mindig rosszul végződnek. Ez különösen igaz lehet akkor, ha az ember egy versenypályán mélázik el,...
Cikk archívum...