Az aszfalton húzták a motorost, hogy leteszteljék a ruhát

Buzz


Fotó: YouTube
Hirdetés

Motorral borulni meglehetősen fájdalmas érzés tud lenni, ehhez pedig egy kisebb borulás is elég, ám ez nem tántorította el az alábbi felvételen látható illetőt, aki arra kérte autós haverját, hogy húzza őt végig az aszfalton.

Hirdetés

A motoros ruhába öltözött srác elmondta, hogy már nagyon régóta ott motoszkált a fejében ez a gondolat, ami péntek esténként egy-egy iszogatás során egyre csak erősödött benne, így keresett egy szponzort, aki örömmel adott felszerelést ehhez a „tudományos” projekthez, majd hozzá is láttak a teszthez.

Hirdetés

A teszthez, amely két célt szolgált: egyrészt szerette volna megtudni, hogy mennyit bír egy ilyen ruha, másrészt pedig arra is nagyon kíváncsi volt, milyen érzés, ha valakit a földön vonszolnak. Nos, most mindkettőt megtapasztalhatta.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...