A világ legmenőbb gyorsulási versenye ezúttal is meglepő eredménnyel zárult

Buzz


Hirdetés

Ez már zsinórban a hatodik év, hogy a Motor Trend szervezésében megrendezésre kerül a világ legmenőbb gyorsulási versenye, melyen rendre eszement verdák sorakoznak a rajvonalhoz.

Hirdetés

Idén sem volt ez másképp, hiszen az alábbi felvételen a következő autócsodákkal találkozhatunk: Acura NSX, Aston Martin V12 Vantage S, Audi R8 V10 Plus, BMW M4 GTS, Chevrolet Camaro SS 1LE, Dodge Viper ACR, Ford Mustang Shelby GT350R, Jaguar F-Type SVR, McLaren 570S, Mercedes-AMG GT S, Nissan GT-R, Porsche Carrera S és a 707 lóerős Charger Hellcat.

Hirdetés

Jól látható, hogy a versenyen jó néhány nagy gyártó képviseltette magát, ennek fényében pedig különösen érdekes lesz látni, kinek a modellje jut át először a célvonalon.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Hétfő délután részleteiben is megismerhetjük az Ateca kistestvérét, az új Aronát, amit már megreptettek Barcelona felett. A spanyol márka történelme legnagyobb modelloffenzívájára készül.
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...