A Swift 76 éves női vezetője kihajtott a teherautó elé, innentől pedig már csak rossz dolgok történhettek

Buzz


Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy a Suzuki Swift vezetője miért hajtott ki a jól láthatóan nagy sebességgel közlekedő teherautó elé, de a baj megtörtént, a végkifejlet pedig akár sokkal rosszabb is lehetett volna.

Hirdetés

Ahogyan az a felvételen is látszik, a teherautó vezetője rögtön rálépett a fékre, amint látta, hogy a Suzuki kifordul elé, így az ő reagálásának köszönhető az is, hogy az autó sérülései nem lettek komolyabb mértékűek.

Sajnos a benne ülő 76 éves nő így sem úszta meg az esetet, ugyanis koponya, váll, borda és medencetöréssel szállították kórházba. Szerencsére az orvosok szerint a műtétek sikeresek voltak, de a nő, egy hónappal az eset után még mindig a lábadozás fázisában tart.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

A 2011-ben bemutatott GT tanulmány után a 2017-es Detroiti Autókiállításon a sorozatgyártásra kész változat is megmutatta magát. A modell a jelenleg zajló Szöul Motor Show-n is kiállításra került, közvetlenül...
Cikk archívum...