A Swift 76 éves női vezetője kihajtott a teherautó elé, innentől pedig már csak rossz dolgok történhettek

Buzz


Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy a Suzuki Swift vezetője miért hajtott ki a jól láthatóan nagy sebességgel közlekedő teherautó elé, de a baj megtörtént, a végkifejlet pedig akár sokkal rosszabb is lehetett volna.

Hirdetés

Ahogyan az a felvételen is látszik, a teherautó vezetője rögtön rálépett a fékre, amint látta, hogy a Suzuki kifordul elé, így az ő reagálásának köszönhető az is, hogy az autó sérülései nem lettek komolyabb mértékűek.

Sajnos a benne ülő 76 éves nő így sem úszta meg az esetet, ugyanis koponya, váll, borda és medencetöréssel szállították kórházba. Szerencsére az orvosok szerint a műtétek sikeresek voltak, de a nő, egy hónappal az eset után még mindig a lábadozás fázisában tart.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Hétfő délután részleteiben is megismerhetjük az Ateca kistestvérét, az új Aronát, amit már megreptettek Barcelona felett. A spanyol márka történelme legnagyobb modelloffenzívájára készül.
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...