A McLaren tagadja, hogy bármi is lenne az Apple-lel

Buzz


fotó:McLaren
Hirdetés

A McLaren szóvivője röviden tagadta azokat a feltételezéseket, miszerint a kaliforniai vállalat fel kívánná vásárolni őket, vagy komoly részesedést akarna szerezni a cégben. Csak körítés, vagy valóban alaptalan a Financial Times híre?

Hirdetés

Az FT ma robbant be a hírrel, ami pillanatok alatt bejárta a világhálót. Nem sokkal utána érkezett a cáfolat is.

Hirdetés

„Megerősíthetjük, hogy a McLaren nem tárgyal az Apple-lel bármilyen lehetséges befektetéssel kapcsolatban”- idézte a brit Autosport a McLaren egyik szóvivőjét. „Ahogy arra számítana, a brendünk természetéből következik, hogy rendszeresen folytatunk le bizalmas megbeszéléseket partnerek széles skálájával, de bizalmasként kezeljük ezeket.”

A hír már csak azért is érdekes lett volna és tűnik reálisnak, mert az Apple aktívan érdeklődik az önvezető mobilitás iránt, de állítólag letett a saját jármű építéséről, helyette csak a technológiát állítaná elő, és partnert keres a projekthez. Ezen a téren jöhetne kapóra az Applied Technologies részleg.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...