2018 után nyugdíjba vonul az FCA elnöke, Sergio Marchionne?

Buzz


Hirdetés

Maga Sergio Marchionne erősítette meg Detroitban, hogy 2018 után nyugdíjba vonulhat, esetleg 2019 elején. A konszernt közben megdicsérte Donald Trump, Amerika következő elnöke.

Hirdetés

„Végre történik – a Fiat Chrysler épp most jelentette be, hogy 1 milliárd dollárt fektet be Michiganben és Ohióban, 2000 munkahelyet teremtve. Mindezt azok után, hogy a Ford azt mondta múlt héten, bővíteni fog Michiganben és Amerikában, semmint Mexikóban építsen fel üzemet egy milliárdért. Köszönöm, Ford és Fiat Chrysler!”- írta Trump a Facebookon.

Hirdetés

A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy az FCA Mexikóban is fejlesztett: 850 millió dollárt fektettek be Tolucában, ahol a következő generációs Jeep Compass készül. A gyártás még ebben a hónapban megkezdődik, a kocsi márciustól lesz kapható.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...