18 éves tinédzser nullázott le egy Ferrari 488 GTB-t (fotók)

Buzz


Fotó: Ferrari
Hirdetés

Jelentős sérüléseket szenvedett az a Ferrari 488 GTB, amellyel egy 18 éves amerikai srác először összeütközött egy SUV-val, majd egy közeli fodrászat falának csapódott.

Hirdetés

A baleset szombat délután történt, és noha annak pontos részletei egyelőre még nem ismertek, az esetet vizsgáló Tom Petrelli őrmester szerint a Ferrari először egy Volvo SUV-nak ment neki, mielőtt az autó fölötti irányítást elvesztve tovább sodródott volna. A járdára felugrató, majd egy betonoszlopnak is nekiütköző Ferrari végül egy fodrászat falának csapódva állt meg.

A fodrászat alkalmazottja elmondta, hogy épp a haját vágta valakinek, amikor az eset megtörtént. Állítása szerint egy pillanat műve volt az egész, és mire felfogták, hogy mit történt, már le is zajlott az egész. Az eset következtében szerencsére senki sem sérült meg a fodrászatban, és úgy tudni, a Volvo valamint a Ferrari vezetője is csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

06-Ferrari-02

06-Ferrari-01  

06-Ferrari-03

A Ferrari 18 éves vezetőjét az eset után gondatlan vezetés és veszélyes sávváltás miatt vonták felelősségre.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

A 2011-ben bemutatott GT tanulmány után a 2017-es Detroiti Autókiállításon a sorozatgyártásra kész változat is megmutatta magát. A modell a jelenleg zajló Szöul Motor Show-n is kiállításra került, közvetlenül...
Cikk archívum...