120 vadonatúj BMW-vel a fedélzetén siklott ki egy vonat Dél-Karolinában

Buzz


Hirdetés

Valószínűleg minden autókedvelő félig becsukott szemmel olvassa az ilyen jellegű híreket, hiszen nem jó azt látni, amint számos vadonatúj modell új tulajdonosa helyett a roncstelep felé veszi az irányt.

Hirdetés

Pedig jelen esetben pontosan ez lesz a helyzet, ugyanis a Spartanburgból Charleston irányába közlekedő 12 szerelvényből álló vonat kisiklása után gyakorlatilag mind a 120 modell komoly sérüléseket szenvedett. Az Automotive News információi szerint az X3, X4, X5 és X6 modelleket a tengerentúlra szánták, ám vélhetően maximum a közeli roncstelepig, vagy a spartanburgi gyárig jutnak majd velük.

A BMW hivatalos közleményt is kiadott az eset kapcsán, melyben azt írják, hogy egyik alkalmazottjukat már kiküldték a helyszínre, hogy felmérje az autókat ért károkat, és, mint mondják, folyamatosan együttműködnek a vasúttársasággal a károk és a szituáció felmérésnek érdekében.

Hirdetés

A Norfolk Southern tájékoztatása szerint a vonaton két alkalmazottjuk dolgozott, ők sérülések nélkül úszták meg az esetet, ám azt jelen pillanatban még nem tudják megmondani, hogy mi okozhatta a kisiklást. A baleset természetesen a BMW-t és a Norfolk Southern biztosítóját is érzékenyen érinti, de valószínűleg az autóikra (hiába) váró ügyfelek most a legcsalódottabbak.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...