Végletek: már 85 és 310 lóerős motorokkal is rendelhető a friss Golf

Autó


fotó:Volkswagen
Hirdetés

Németországban már szinte minden kivitelben és felszereltségben elérhető a frissített hetes Golf. A modell először kapja meg az ezres TSI-t.

Hirdetés

A VW büszkén hirdeti, hogy a 85 lóerős TSI-vel szerelt belépőmodell ára „egy centet” sem emelkedett annak ellenére, hogy magasabb felszereltséggel kerül a szalonokba. A közvetlen befecskendezéses motorral hajtott Golf fogyasztása mindössze 4.8 liter, ára 17 850 euró, azaz nagyjából 5.5 millió forint.

Hirdetés

Szintén kapható a Golf 2.0 TDI 4MOTION 150 lóerővel, valamint a 310 lóerős Golf R és Golf R Variant is szerepel a kínálatban. A legolcsóbb Golf R-ért 40 675 eurót kell kipengetni hazájában, átszámítva mintegy 12.6 millió forintot.

December eleje óta minden felszereltségi szint – Trendline, Comfortline és Highline – elérhető, ahogy a Golf Alltrack és Golf GTI típusok is.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...