Újabb Vignale modellekkel készül a Ford a Genfi Autószalonra

Autó


Ford
Hirdetés

A Ford több új autóval is bővíti Vignale modellcsaládját, melyek mindegyike bemutatkozik majd a jövő hét kedden kezdődő Genfi Autószalonon.

Hirdetés

Tavaly voltak már pletykák azzal kapcsolatban, hogy a Ford új, felsőkategóriás Vignale modellek bemutatását tervezi, amik a Mondeo Vignale mellé csatlakozhattak volna, most pedig úgy tűnik, volt alapja a pletykáknak, ugyanis a vállalat éppen ilyen irányú terveiről tett bejelentést.

Hirdetés

Természetesen a Ford semmilyen részletet nem árult el az autókkal kapcsolatban, ugyanakkor a leglogikusabb lépésnek az S-MAX Vignale bevezetése tűnik, hiszen ennek 2013-ban már a koncepcióváltozatát is bemutatta a gyártó.

ford1010

Iparági források szerint azonban itt nem áll meg a Ford, és a Galaxy valamint a Kuga modellek is hasonló elbánásban részesülhetnek, erről azonban hivatalos megerősítés egyelőre még nem érkezett. Ami viszont biztos, hogy a Kuga ráncfelvarrott változata is bemutatkozik a genfi autós kiállításon, így a SUV iránt rajongó érdeklődőknek is lesz min legeltetniük a szemüket.

A Ford elmondása alapján március 1-én egy dedikált esemény keretében mutatják be a Vignale modellcsaládot, amelynek tagjait a kifinomultság, az egyedi design és a fejlett technológia jellemzi majd.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Buzz

Az autóvezetőknél a figyelmetlenség szó fogalma sokféle definíciót foglalhat magában, és az esetek többségében mindig rosszul végződnek. Ez különösen igaz lehet akkor, ha az ember egy versenypályán mélázik el,...
Cikk archívum...