Újabb különleges kiadású Ferrari a láthatáron

Autó


Hirdetés

Még egy hónap sem telt el azóta, hogy a Ferrari lerántotta a leplet a mindössze 10 példányban készülő J50-ről, de máris itt az újabb modell, amely lázban tartja a világot.

Hirdetés

Az említett modellel kapcsolatos információk egyelőre még nagyon hiányosak, mindössze annyit tudhatunk róla, hogy biztosan nem egy LaFerrari változatról van szó, mint ahogy az is bizonyos, hogy nem egy átalakított F12berlinetta/TDF lapul a lepel alatt. Amit viszont tudhatunk, az az, hogy az autóban egy V12-es erőforrás dübörög.

Az alábbi fotók eredetileg a Ferrari Chat egyik tagjától, egy bizonyos Gregb.23 nevű felhasználótól származnak, aki számos Ferrari modell tulajdonosának vallhatja magát, de azt ő sem tudta, vagy egyszerűen nem akarta elárulni, hogy pontosan mivel is állunk szemben.

Hirdetés

03-Ferrari-01

Többen egyébként úgy gondolják, hogy egy 458 Italia-458 Speciale ötvözettel lehet dolgunk, ami a 488 GTB-ből is felvonultathat egy-két elemet, ám ezek egyelőre csak találgatások. Az egyik képen ugyanakkor egy kilinccsel ellátott motorháztető is észrevehető, ennek alapján pedig még az is előfordulhat, hogy a rejtélyes modellt kifejezetten pályára készítette a Ferrari.

Remélhetőleg nem kell már sokáig várnunk rá, hogy kiderüljön, mit rejt az a bizonyos vörös lepel, de abban már most biztosak lehetünk, hogy egy érdekes autóval lesz dolgunk.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

03-Ferrari-02

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

A 2011-ben bemutatott GT tanulmány után a 2017-es Detroiti Autókiállításon a sorozatgyártásra kész változat is megmutatta magát. A modell a jelenleg zajló Szöul Motor Show-n is kiállításra került, közvetlenül...
Cikk archívum...