Újabb kép érkezett a Fisker elektromos-meghajtású autójáról

Autó


Fotó: Fisker Inc.
Hirdetés

A Fisker név egyszerűen nem tud eltűnni a járműipar világából, hiszen Henrik Fisker újra jelentkezett, és néhány hónappal ezelőtt újraindította a saját magáról elnevezett vállalatát (Fisker Inc.)

Hirdetés

Az újjászülető startup vállalkozás rögtön be is jelentette, hogy egy EMotion nevet viselő elektromos-meghajtású autó elkészítésén munkálkodnak, aminek kinézetét ezidáig már több szögből is megcsodálhattuk. Mára egyedül a hátsó része maradt rejtély az autónak, ám a Fisker most ezt is orvosolta, hiszen közzétettek egy újabb fotót, amin pontosan ez láthatjuk.

Noha a dizájn teljesen eltér attól, amit a Karma esetében láthattunk, a Fisker munkássága a széles „vállaknak” és a vékony hátsó lámpáknak köszönhetően így is egyértelműen tetten érhető. Az eddig közzétett képek alapján azt is kijelenthetjük, hogy az EMotion minden olyan járműből tartogat magán egy keveset, amelyen Henrik Fisker korábban munkálkodott, beleértve a BMW Z8, Aston Martin DB9, Galphin Rocket és VLF Force 1 V10 modelleket is.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

08-Fisker

A négyajtós EMotion könnyített karosszériával és fejlett akkumulátor-technológiával érkezhet meg a piacra, amely akár közel 650 kilométeres hatótávolságot és 260 km/órás végsebességet is nyújthat majd az ügyfeleknek.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...