Újabb csoda a McLarentől – Megérkeztek az 570S Design Edition modellek

Autó


Fotók: McLaren
Hirdetés

Noha az 570S nem tartozik a brit gyártó legerősebb modelljei közé, még mindig egy elképesztő teljesítményű exkluzív autóként tekinthetünk rá. Persze mindig akadnak olyanok, akik nem érik be az „átlagossal”, a McLaren pedig pontosan nekik szeretne kedveskedni ezzel a különleges kiadással.

Hirdetés

A McLaren nem kevesebb mint öt, új köntösbe burkolt 570S típusú sportautót mutatott be, amelyek mind a Design Edition tagjai. A gyártó szerint ezzel a személyre szabási lehetőségeket egy új szintre emelték, hiszen a modellek esetében a színek, az anyagok és a kiegészítők elképesztő kombinációját találhatjuk.

Példaként említették meg, hogy az autó típusát jelző felirat színe és anyaga is annak megfelelően lett kiválasztva, hogy a tervezők milyen belső anyaghasználat mellett tették le a voksukat, hiszen szerették volna, ha minden tökéletesen passzol egymáshoz.

Hirdetés

Az ügyfelek ettől függetlenül még mindig eltérhetnek az öt előre elkészített modelltől, ám utóbbival anyagi szempontból sokkal jobban járnak, hiszen az csak 10.563 dollár többletet jelent az autó alapárához képest, ami a töredéke annak, amit egy teljesen egyedi igények által elkészített modellért kérnek.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

03-McLaren-01

A képen látható változat a Design Edition 1 nevet viseli, és Vermilion Red fantázianevű festéssel, 5-küllős felnivel valamint vörös színű féknyergekkel büszkélkedhet. Belül Alcantara borítást és Nappa bőrrel bevont, szükre öltésekkel megtűzdelt üléseket és az autó színével megegyező vörös színű berakásokat találhatunk.

A Design Edition modellek csak az 570S esetében állnak rendelkezésre, és mivel az érdeklődés vélhetően nagy lesz irántuk, aki 2017-re szeretne egyet magának, már most ragadjon telefont.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...