Új csataló, kizárólag amerikai pályákra: Ford Mustang Shelby FP350S

Autó


fotó:Ford Media
Hirdetés

A Ford Performance részleg tegnap leplezte le a Mustangra épülő Shelby FP350S-t, ami kizárólag pályahasználatra alkalmas. A bemutató helyszíne Indianapolis, a 2016 Performance Racing Industry kiállítás.

Hirdetés

A kocsi olyan sorozatokban vethető be, mint a Trans Am, NASA és SCCA. A motortérben egy 5.2 literes V8-as található hengerenként négy szeleppel, Tremec 3160 típusú manuális váltó található a hajtásláncban, és versenykipufogó szól alatta. Átdolgozták a futóművet és a fékeket is, opcionális tétel a 18 colos kovácsolt felni. Komoly első splitter és állítható hátsó szárny is dukál a géphez, a hatpontos bukócső megfelel az FIA előírásainak. Az ülések a Sparcótól érkeznek, a kormány természetesen gyorskioldóval rendelkezik.

Hirdetés

shelby350s_01

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Buzz

Az autóvezetőknél a figyelmetlenség szó fogalma sokféle definíciót foglalhat magában, és az esetek többségében mindig rosszul végződnek. Ez különösen igaz lehet akkor, ha az ember egy versenypályán mélázik el,...
Cikk archívum...