Új AMG tuningcsomagot kapott a Mercedes A-osztály

Autó


Mercedes AMG
Hirdetés

A Mercedes-AMG munkatársai nem lustálkodtak az utóbbi időben, hiszen elkészítették azt a sportos tuningcsomagot a ráncfelvarrott A-osztály számára, amit most be is mutattak a nagyérdeműnek.

Hirdetés

Az új csomag négy különböző elemből, plusz egy oldalsó, szintén sportosságot tükröző csíkozásból tevődik össze. A vásárlók rendelkezésére áll egy új első légbeömlő (470 euró), új oldalküszöbök (790 euró), egy hátsó diffúzor kötény (470 euró) és egy hátsó díszítőelem is (185 euró), ha pedig az oldalsó csíkozásra is igényt tart valaki, plusz 200 eurót kell kifizetnie érte.

Hirdetés

W176 Mopf AMGLine Anbauteile Detail Frontspoiler

A fentebb említett összes elem speciális hőformázási technológiával lett elkészítve, és egységesen fekete színű fényezéssel kerülnek értékesítésre. Ha valaki amiatt aggódna, hogy nehézkesen lehet felszerelni az elemeket az autóra, akkor most megnyugodhat, ugyanis a Mercedes-AMG szerint az elemek felszerelése gyerekjáték, és nagyon gyorsan elvégezhető.

Mielőtt azonban nekilátnátok a rendelésnek, érdemes megemlíteni, hogy a négy felsorolt elem csak az A260 Sport (4MATIC) és a korábbi AMG vonalhoz tartozó A-osztály autóira szerelhetők fel, ami viszont jó hír, hogy ezek az árak már a Németországban elfogadott 19%-os ÁFÁ-t is tartalmazzák.

W176 Mopf AMGLine Anbauteile Detail Frontspoiler

A Mercedes-AMG elmondása alapján júniusban egy hasonló csomag érkezésére lehet számítani a C-osztályos kabrióhoz és a CLA ráncfelvarrott változatához is. Utóbbi bemutatása egyelőre még várat magára, ugyanakkor az autógyár nyilatkozatából arra lehet következtetni, hogy arra is hamarosan sor kerül.

A Mercedes számos újdonsággal készül a jövő héten kezdődő Genfi Autószalonra is, így egészen biztosan jelentkezünk még a gyártóval kapcsolatos legújabb hírekkel, érdekességekkel.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Buzz

Az autóvezetőknél a figyelmetlenség szó fogalma sokféle definíciót foglalhat magában, és az esetek többségében mindig rosszul végződnek. Ez különösen igaz lehet akkor, ha az ember egy versenypályán mélázik el,...
Cikk archívum...