Több mint 1300 új autó bérlésére írt ki pályázatot a MÁV

Autó


Fotó: BMW/Illusztráció
Hirdetés

A MÁV Magyar Államvasutak Zrt. nyílt közbeszerzési eljárást írt ki legkevesebb 1352 gépjármű tartós bérlésére és a flotta üzemeltetésére.

Hirdetés

A Napi.hu szúrta ki, hogy a Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívásban a MÁV komoly mennyiségű gépjármű bérlésére és a flotta üzemeltetésére írt ki pályázatot. Hogy pontosan kik fogják használni a modelleket, az egyelőre nem ismert, az viszont biztos, hogy a MÁV járműparkja hamarosan 1352 új autóval fog gazdagodni, amely mellé opcionálisan további 338 gépjármű is lehívható.

A pályázat anyagából kiderül, hogy 278 kombi személyautóra, 264 zárt, összkerékhajtású pickupra, több mint egy tucat terepjáróra és összesen több mint 100 mikrobuszra van szüksége a MÁV-nak. A beszerzés legnagyobb tételét azonban a duplafülkés, platós haszongépjárművek adják, amikből 349-re, főként azok összkerékhajtású változataira (252) van szükség.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A felsorolt tételek között szerepel még 7 elektromos autó is, azonban ezek száma az opciósan lehívhat modellekkel együtt akár a 30-at is elérheti. A pályázatra érkező ajánlatok beadási határideje: 2017. február 6.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...