Tech- fejlesztésekkel megpakolva érkezik a 2017-es VW Polo Match

Autó


Fotó: Volkswagen
Hirdetés

A Volkswagen egy frissített Polo Match variánst is készít a hatodik generációs modellből, mely a technológiai fejlesztéseket kedvező áron teszi majd elérhetővé a vásárlóknak.

Hirdetés

A brit piac számára készített 2017-es Polo Match modell ára 13.315 fonttól, vagy 4.9 millió forinttól indul, ezért az árért viszont többek között a gyártó Apple CarPlay, Android Auto és Mirrorlink kompatibilitással rendelkező Car-Net App-Connect nevet viselő infotainment rendszere is adott lesz.

Ennél persze azonban többel is találkozhatnak majd az ügyfelek, hiszen az elektromosan fűthető és behajtható külső tükrök, a klíma, az automata ablaktörlő, a tempomat, a tolatókamera és az automatikusan sötétedő belső visszapillantó is a kínálat részét képezi. A Volkswagen mindezek mellé még a Cam Connect rendszert is elérhetővé teszi, amely képes arra, hogy egy csatlakoztatott Go Pro Hero 4 képét az infotainment rendszer kijelzőjére továbbítsa.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

01-Volkswagen-01

Motorválaszték tekintetében egy 1-literes, háromhengeres benzines, egy 1.2-literes turbós négyhengeres és egy 1.4-literes turbódízel egység érkezésére lehet számítani, amik teljesítménye 59 és 89 lóerő között fog mozogni.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Le Mans és F1 keverékéből lesz az LMF1 – mi van?

Le Mans és F1 keverékéből lesz az LMF1 – mi van?

A Yasiddesign ismét szabadjára engedte fantáziáját, és a Porsche legendás 917-es modelljét ötvözte Forma-1-ből átmentett génekkel. Utóbbit tükrözik a kerekek, a széles első szárny és a hátsó légterelő. Túl...
Távozik a BMW főtervezője

Távozik a BMW főtervezője

Buzz

Az auto motor und sport megbízható forrásokra hivatkozva írja, hogy távozik a bajorok főtervezője, Karim Habib. Azt nem tudni, hol folytatja a libanoni származású dizájner.
Cikk archívum...