Szinte biztos, hogy újabb középmotoros sportautó érkezik az Aston Martintól

Autó


Fotó: Motor1.com
Hirdetés

Az Aston Martin vezérigazgatója gyakorlatilag megerősítette, hogy a jelenleg még AM-RB 001 nevet viselő modell egy újabb középmotoros sportautó érkezését is előrevetítheti.

Hirdetés

Andy Palmer az Autoguide.com-nak adott interjút a Tokio Auto Show ideje alatt, amiben érdekes dolgokat említett a vállalat jövőjével kapcsolatban. A kérdésre, miszerint milyen jelentőséggel bír az AM-RB 001 az Aston Martin jövőjére nézve, a vezető így válaszolt:

Hirdetés

„Mivel jelen pillanatban egyértelműen ezen modell képviseli nálunk a csúcskategóriát, tartalmaz mindent, amit a sportautótervezésről tudunk. Extrém könnyű, mindenhol kompozit anyagokat használtunk, lenyűgöző aerodinamikai tulajdonságokkal bír, miközben az egész alváz gyakorlatilag egy diffúzorként funkcionál.”

„A modell előrevetíti azt, milyen megjelenést szánunk egy középmotoros autónak, ebből pedig nyilvánvalóan következik az is, hogy lesz még ilyen modellünk a jövőben.”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Andy Palmer elmondta azt is, hogy szeretnék, ha az emberek megértenék, hogy ők mit szeretnének képviselni. A Ferrariról állítása szerint a gyorsaság és a szenvedély jut eszébe az embereknek, a Rolls-Royce-t pedig a felülmúlhatatlan luxussal azonosítják. Az Aston Martin modelljei jelen pillanatban ugyan gyorsaságot és luxust is tudnak kínálni az ügyfeleknek, ám egyiket sem felülmúlhatatlan módon, így az AM-RB 001-hez hasonló hiperautókra van szükség ahhoz, hogy a márka megítélése a jó irányba induljon.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...