Sorozatgyártásba kerülhet a Jeep Yuntu tanulmány

Autó


Fotó: Left Lane News
Hirdetés

A Jeep a Sanghaj Auto Show-n mutatta be Yuntu névre hallgató tanulmányát, amely hamarosan akár a gyártósorokig is eljuthat.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben folyamatosan érkeztek hírek a modellről, és szinte mindegyikben megemlítették, hogy az 7-üléses elrendezést kap. Ezzel szemben a tanulmányban csak hat főnek jutott hely, ők viszont high-tech világba csöppenve utazhatnak, ugyanis mindegyikük saját infotainment kijelzőt kap. Itt érdemes megjegyezni, hogy van miből osztogatni a kijelzőket, abból ugyanis nem kevesebb mint 11 található az autóban.

Hirdetés

Bár túl sok részlet még most sem ismert, az a fotók alapján már látható, hogy egy különleges orr-résszel van dolgunk, amelynek legszembetűnőbb eleme egyértelműen a magasan kezdődő, Jeep modellekre jellemző hét tagolásból álló hűtőrács. Jól mutat a vékonyított LED fényszóró, a sötétített A-oszlop és a fordított irányban nyíló ajtó is, noha utóbbi szinte egészen biztosan nem kerül majd be a sorozatgyártott változatba.

Az utastérben ahogyan arra az előzetes információk szerint számítani lehetett a modern világ jellegzetességei foglalnak helyet. Mindenre a minimalista kialakítás a jellemző, ami mellé az elegáns vonal képviselőinek faberakással, a tech őrülteknek pedig 11 kijelzővel kedveskedtek, ennek fényében pedig aligha meglepő, hogy minden érintésvezérelten működik.

Arról, hogy milyen erőforrás kerülhet a modellbe, egyelőre nem esett szó, azonban korábban egy plug-in hibrid hajtásláncról lehetett hallani. Sokat azonban ezen információk érkezésére sem kell már várnunk, hiszen egyes értesülések szerint a Yuntu sorozatgyártásba kerül, az első modellek pedig már jövőre megérkezhetnek a kereskedésekbe.

Bár ezzel kapcsolatban hivatalos megerősítés nem érkezett, úgy tudni, a modell kezdetben csak a kínai piac számára fog készülni.

Borítókép: Left Lane News

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...